icons icons
icons

 

Bronzas tips inför din spraytan! 

För att få en jämn och snygg färg som håller länge, så är rätt förberedelser och eftervård A och O,
oavsett om du ska applicera brun-utan-sol hemma eller göra en spraytan.
Följ Bronzas tanningtips, förberedelser och eftervård för att få ett bra resultat som håller länge!


 

 

INNAN BRONZING

 

Exempelbild

1. Vaxa/Raka

Om du vill vaxa/raka dig, gör det senast 48h innan bronzing. Detta hjälper porerna att stänga sig och minskar risken att de drar åt sig färg. Det går bra att behålla skäggväxt i ansikte.

Exempelbild

2. Skrubba huden

Skrubba och återfukta huden 24h innan för att få din bronzing att både fästa och avta jämnare. Ge lite extra kärlek åt särskilt torra partier som armbågar, knän, anklar och eventuella torra fläckar.

Exempelbild

3. Ren hy

Applicera på ren och torr hy utan smink, deodorant och undvik att ha produkter som innehåller oljor på kroppen.
Inför spraytan: Ha inga produkter alls på huden samma dag, det kan förstöra resultatet.

 

 

EFTER BRONZING

 

Våra produkter och spraytanvätskor är snabbtorkande och snabbverkande, vilket gör att du kan duscha av dig överflödsfärgen redan efter 1-6 timmar.
Vanligast är att vänta ungefär 5 timmar innan första duschen - då får du mycket pigment men ett naturligt resultat.
Vi rekommenderar inte att man har produkten på sig längre än 6 timmar, då färgen kan ''överutvecklas'' och krackelera på huden.

För att få ett perfekt resultat kräver det att du har preppat huden enligt våra tips innan behandlingen och följer våra råd för bäst resultat.


 

Exempelbild

4. Löst sittande kläder

Bär gärna mörka, lösa kläder och löst sittande skor efter spraytan. Tighta kläder och underkläder kan orsaka märken. Överskottsfärgen kan komma att lämna fläckar på dina kläder, men det går bort i tvätten. No worries!

Exempelbild

5. Dusch

Efter din spraytan, duscha utan tvål i ljummet vatten i ca 2-3 minuter, dra med händerna över hela kroppen så färgen rinner av jämt och ordentligt. Den bruna överskottsfärgen rinner då av, medan pigmenten i bronzern aktiveras och sedan djupnar de kommande timmarna. Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden.

Exempelbild

6. Återfukta

Använd helst inte duschkräm, schampoo eller exfolierande produkter under de första 24 timmarna efter behandlingen. Däremot går det jättebra att återfukta huden med hudkräm varje dag efter användning av bronzingprodukter.

 

Fixa solbrännan hemma!