Bli diplomerad spraytanartist på Bronza Academy

Bli diplomerad spraytanartist av Bronza Academy! Under den teoretiska och praktiska utbildningen på Bronzas salong lär du dig om hur produkterna fungerar och verkar, hur du hanterar maskinen och tekniken för att få en jämn bränna samt hur du ger service i världsklass.

Utbildningen hålls av Giannina Lundgren som är grundare och spraytanartist på Bronza.  Vi delar upp utbildningen i två tillfällen och det tar circa två till tre veckor att bli Bronza-diplomerad.

Vi är flexibla med datum för utbildning. Kontakta oss nedan för bokning/frågor.

Välj utbildningspaket

Vi erbjuder tre olika paket för din utbildning, välj det som passar dig och din verksamhet bäst!


Startpaketet

Startpaket är för dig som bara vill ha en teoretisk och praktisk utbildning. Utbildningen är tre timmar lång och innefattar både teori och praktik.


Standardpaketet

Standardpaketet för dig som vill komma igång snabbt men samtidigt ha en mer djupgående utbildning. Du får en tre timmar lång utbildning på Bronzas studio i centrala Stockholm. I utbildningen ingår både teoretisk och praktisk utbildning inklusive teoretisk utbildning om vätskorna. Efter genomförd utbildning tilldelas du diplom som diplomerad spraytanartist.

I priset ingår:
 • 1 x Aura Allure Spraytan Maskin
 • 1 x Pop-up Tält
 • 2 x spraytanvätskor i olika kulörer, 220 ml/styck

Deluxepaketet

Paketet för dig som vill ge dina kunder det lilla extra. Du får en tre timmar lång utbildning på Bronzas studio i centrala Stockholm. Utöver utbildningen får du de tillbehör som skapar en helhetsupplevelse för dina kunder. I utbildningen ingår både teoretisk och praktisk utbildning inklusive utbildning om spraytanvätskor. Efter genomförd utbildning tilldelas du diplom som diplomerad spraytanartist.

I priset ingår:
 • 1 x Aura Allure Spraytan Maskin
 • 2 x spraytanvätskor i olika kulörer, 220 ml/styck
 • 1 x Pop-up tält
 • 1 x fläkt som suger upp överflödig färg
 • 1 Barrier Cream 1000 ml
 • Removal Wipes 80-pack
 • 100-pack hårskydd
 • 25-pack fotskydd
 • 50-pack munskydd

Alla priser är exklusive moms. Eventuell frakt och faktureringsavgifter kan tillkomma på samtliga paket. 

Så går utbildningen till

Utbildningen hålls av Giannina Lundgren som är grundare och spraytanartist på Bronza.  Vi delar upp utbildningen i två tillfällen och det tar circa två till tre veckor att bli Bronza-diplomerad.

DAG 1 – UTBILDNING
Vid det första tillfället utbildar vi dig i produktkunskap och spraytanvätskornas egenskaper, fördelar och ingredienser. Giannina går igenom teknikgrunder och du får tillfälle att använda din nya kunskap på en modell, så att du ska känna dig trygg med dina kunder – och tvärtom såklart.

Du får med dig ett teorihäfte så att du kan gå hem och läsa på samt öva.

DAG 2- DIPLOMERING (Teoretiskt test & praktiskt bronzingprov)
Efter två veckor kommer du tillbaka till Bronza för att slutföra din utbildning. Nu får du chansen att visa att du platsar i Bronza Academy! Du utför ett teoriprov som visar att du kan alla grunder. Du tar med dig en spraytanmodell att spraya och vi bedömer att både din teknik och kundservice är i enlighet med Bronzas krav.

När du blir godkänd får du ett certifikat och det som ingår i ditt utbildningspaket. Du är nu en Bronzing Godess/God, grattis!

Boka din utbildning idag!


Nöjda studenter

”Fick en riktigt bra utbildning på Bronza och Gianninas engagemang smittar verkligen av sig! Ett personligt och proffsigt upplägg och kunde inte känna mig mer redo och taggad på att börja jobba nu 😍
Denna utbildning överträffade absolut mina förväntningar ✨”

”Efter väl utförd research så valde jag att utbilda mig hos Bronza och ångrar mig inte en sekund! Otroligt genomtänkt upplägg och bästa supporten från underbara Giannina.”

Meny