Bli diplomerad spraytanartist

Bli diplomerad spraytanartist av Bronza Academy! Under den teoretiska och praktiska utbildningen på Bronzas salong lär du dig om hur produkterna fungerar och verkar, hur du hanterar maskinen och tekniken för att få en jämn bränna samt hur du ger service i världsklass.

Utbildningen hålls av Giannina Lundgren som är grundare och spraytanartist på Bronza.  Vi delar upp utbildningen i två tillfällen och det tar circa två till tre veckor att bli Bronza-diplomerad.

Vi är flexibla med datum för utbildning. Kontakta oss nedan för bokning/frågor.

Välj utbildningspaket

Vi erbjuder tre olika paket för din utbildning, välj det som passar dig och din verksamhet bäst!

Startpaket är för dig som bara vill ha en teoretisk och praktisk utbildning. Utbildningen är tre timmar lång och innefattar både teori och praktik.

Pris: 6000 kr exklusive moms

Standardpaketet för dig som vill komma igång snabbt men samtidigt ha en mer djupgående utbildning. Du får en tre timmar lång utbildning på Bronzas studio i centrala Stockholm. I utbildningen ingår både teoretisk och praktisk utbildning inklusive teoretisk utbildning om vätskorna. Efter genomförd utbildning tilldelas du diplom som diplomerad spraytanartist.

Pris: 10 000 kr exklusive moms.

I priset ingår:
 • 1 x Aura Allure Spraytan Maskin
 • 1 x Pop-up Tält
 • 2 x spraytanvätskor i olika kulörer, 220 ml/styck

Paketet för dig som vill ge dina kunder det lilla extra. Du får en tre timmar lång utbildning på Bronzas studio i centrala Stockholm. Utöver utbildningen får du de tillbehör som skapar en behagligare upplevelse för dina kunder. I utbildningen ingår både teoretisk och praktisk utbildning inklusive teoretisk utbildning om vätskorna. Efter genomförd utbildning tilldelas du diplom som diplomerad spraytanartist.

Pris: 15 000 kr exklusive moms

I priset ingår:
 • 1 x Aura Allure Spraytan Maskin
 • 2 x spraytanvätskor i olika kulörer, 220 ml/styck
 • 1 x Pop-up tält
 • 1 x fläkt som suger upp överflödig färg
 • 1 Barrier Cream 1000 ml
 • Removal Wipes 80-pack
 • 100-pack hårskydd
 • 25-pack fotskydd
 • 50-pack munskydd

Eventuell frakt och faktureringsavgifter kan tillkomma på samtliga paket. 

Så går utbildningen till

Utbildningen hålls av Giannina Lundgren som är grundare och spraytanartist på Bronza.  Vi delar upp utbildningen i två tillfällen och det tar circa två till tre veckor att bli Bronza-diplomerad.

Dag 1 – Utbildning
Vid det första tillfället utbildar vi dig dels i produktkunskap, spraytanvätskornas egenskaper, fördelar och ingredienser. Sedan går Giannina igenom teknikgrunderna du behöver för att utföra en korrekt spraytan. Du får också chansen att använda din nya kunskap genom att öva på träningsmodeller, så att du ska känna dig trygg med dina kunder – och tvärtom såklart.

När den första dagen är slutförd får du med dig ett teorihäfte, samt den praktiska kunskapen du behöver för att lyckas. Du får då gå hem och öva.

Dag 2 – Teoretiskt test & praktiskt bronzing-prov
Efter två veckor kommer du tillbaka till Bronza för att slutföra din utbildning. Nu får du chansen att visa att du platsar i Bronza Academy! Du utför ett teoriprov som visar att du kan alla grunder. Du tar med dig en spraytan-modell att spraya och vi bedömer att både din teknik och kundservice är i enlighet med Bronzas krav.

När du blir godkänd får du ett certifikat och det som ingår i ditt utbildningspaket. Du är nu en Bronzing Godess/God, grattis!

Kontakta oss för mer information och bokning


”Fick en riktigt bra utbildning på Bronza och Gianninas engagemang smittar verkligen av sig! Ett personligt och proffsigt upplägg och kunde inte känna mig mer redo och taggad på att börja jobba nu 😍
Denna utbildning överträffade absolut mina förväntningar ✨”

”Efter väl utförd research så valde jag att utbilda mig hos Bronza och ångrar mig inte en sekund! Otroligt genomtänkt upplägg och bästa supporten från underbara Giannina.”

Meny